Mijn uitspraak

Kinderen met uitspraakproblemen vervangen, vervormen of laten bepaalde klanken weg. De logopedist oefent de afzonderlijke klanken in en leert uw kind regeltjes waardoor het zelf met andere klanken kan experimenteren. Wanneer uw kind tijdens de speltherapie een verzorgde articulatie gebruikt, is het aan u. De logopedist leert u hoe je uw kind thuis kunt ondersteunen en oefenen leuk kan maken.

Beroepssprekers die geen logopedische stoornis hebben kunnen terecht op www.voice-of-success.be.

Van beroepssprekers wordt verwacht dat u verzorgd Nederlands spreekt en een aangename stem hebben om naar te luisteren. De luisteraar moet zich zonder al te veel inspanning laten leiden door uw stem.

Bij Voice of Success werken we aan een verzorgde articulatie en goede uitspraak. De klinkers en medeklinkers mogen niet streekgebonden zijn en moeten op een natuurlijke wijze in elkaar overvloeien.

Een intelligente en afwisselende intonatie vangt de aandacht van de luisteraar en helpt hen bij het verwerken van de boodschap. Samen met het spreektempo is dit een belangrijke factor om expressie in een tekst te brengen.

Samen werken we aan uw klankkleur. Deze bepaalt of je stem aangenaam is om naar te luisteren. Een radiofone stem klinkt warm en vol. Daarbij moet de stem gezond en helder klinken. We helpen je een stemhygiënische maatregelen toe te passen en helpen bij het uitbreiden van de stemmogelijkheden. Dit kan heesheid of schorheid voorkomen.

Maak een gratis website.