Aanpak/ onze visie

Hoe wordt uw therapie vorm gegeven? De aanpak van An rust op drie pijlers of vanzelfsprekendheden:

  1. U staat centraal, niet louter uw stoornis

  2. Leer in de therapie  - pas toe in de praktijk

  3. Kwaliteit. Kwaliteit. Kwaliteit

1. U staat centraal, niet louter uw stoornis

In de therapie werkt u aan meer dan uw stoornis alleen. We vertrekken vanuit uw sterktes. Wie bent u als persoon, wat is uw spreekstijl, En welke factoren uit uw omgeving hebben hierop een invloed? Maar ook, hoe beïnvloedt uw stoornis u als persoon? Dát staat centraal.

Kortom, u krijgt logopedie vanuit een 'helicopterview'. Deze aanpak wordt ondersteund door de Wereldgezondheidsorganisatie en aangeraden in het ICF-kader. Onze therapie is opgebouwd rond deze visie.

2. Leer in de therapie - pas toe in de praktijk

Tijdens de logopedische sessies hebt u uw spreken onder controle. Maar in het echte leven is dat niet eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan een onverwachte telefoon, een spreekbeurt of die ene belangrijke presentatie? En wat als u moe bent? Dan wordt correct en duidelijk spreken toch een pak uitdagender.

Daarom leert ons team u hoe u de aangeleerde technieken in uw dagelijkse leven gebruikt en niet vergeet. U krijgt u tips and tricks om uw aangeleerde technieken goed te blijven gebruiken, ook buiten de therapie.

3. Kwaliteit. Kwaliteit. Kwaliteit


Het staat er driemaal. Omdat het zo belangrijk is. We gaan er prat op om per therapeut een beperkt aantal stoornissen aan te bieden.  Elke therapeut blijft zich bijscholen en is mee met de laatste internationale technieken en tendensen in haar niche.  Zo kan de praktijk putten uit diverse therapieën en technieken. Samen kiezen we voor de aanpak en therapeut die bij u past.


      Maak een gratis website.